Anmeldelser

Irina & Morten
21.09.2019 

"Nordic Planners skal bare have et kæmpestort TAK! Super prof. hele vejen igennem og klarede alle de opgaver (også de umulige, heh) til perfektion. Både inden, under og efter brylluppet har de simpelthen kunnet holde overblikket og komme med gode råd. Uden dem havde der ikke været noget bryllup – så simpelt er det. Der kom faktisk et tidspunkt, hvor jeg bare ikke kunne følge med mere at all og det kunne de godt se og tog over og fik det hele til at ske alligevel. Det spillede bare 100% på dagen og jeg glæder mig allerede til at hyre dem til planlægning af stor fest igen (Victoria bliver jo 20 næste år, hehe). Kan så varmt anbefale dem, for det var virkelig ikke en nem opgave at gøre det på 4 måneder kun. YOU ARE THE BEST!"

Regina & Andreas
13.04.2019 


"Til vores strandbryllup Lørdag d. 13. April 2019 brugte vi de to skønne tøser fra Nordic Planners og vi kunne ikke være mere tilfredse med hele forløbet. Vores udtryk var "boheme beach wedding" på stranden lige ned til vandet. Louise og Maria havde overblik over det hele, gav os tryghed, gode råd og var så personlige, kærlige og hjælpsomme. Deres service var langt udover hvad vi overhovedet kunne have forestillet os. Dagen forinden brylluppet og pigerne knoklede heeele aftenen med oppyntning af feststedet og transport af alle de dekorationer vi skulle bruge på stranden til selve vielsen. Dagen efter kom den, den store dag! De stod klar nede på stranden fra tidligt om morgenen af. De pyntede hele vores venue op i samarbejde med vores florist, som stod for blomsterne. Da jeg ankom et stykke væk fra vielsen, var den første jeg så, Maria, som kom mig i møde. Jeg fik en stor krammer og hun gav tegn til musikken. De stod for alt det praktiske under hele vielsen og efterfølgende oprydning på stranden. Vi kunne simpelthen ikke være mere tilfredse med pigerne og vi anbefaler dem vidt og bredt til alle vi kender. De har virkelig vores varmeste, dybeste tak for at være med til at gøre dagen helt igennem perfekt for os. Vi stressede overhovedet ikke efter at vi fik dem med ombord. Det er DET HELE VÆRD! Og endda også billigt, hvis du spørg os. Især i forhold til hvad man får for pengene. Du får ikke bare to engagerede, professionelle weddingplanners med god smag - Du får også tryghed, venskab og fuldstændig ro i maven. Til sidst vil vi bare sige; Kære Maria og Louise. Tak. Tak af hele vores hjerte tak for alt hvad I gjorde for os i forbindelse med vores store dag. Vi vil aldrig glemme jeres oprigtige engagement, hjælpsomhed og gode humør. Vi ses igen til næste event! 


Mascha & Troels
30.08.2019 


"Særligt én faktor viste sig at redde hele dagen og festen, og det var at vi havde hyret Louise og Maria til at koordinere det hele og hente div. tilbud hjem til os. Ud fra dem valgte vi så om vi ville leje eller købe div. artikler til festen. På selve dagen var planen at de kom lørdag kl. 9 for at hjælpe med at pynte op og stille an, da vi ved de andre fester havde erfaret det var svært for os at nå selv, når vi var så tidspresset som vi vidste vi ville være lige de dage – og det viste sig at være vores helt, helt store redning! Da kl. var 9:30 fik jeg et opkald der gjorde at jeg måtte køre fra det hele, for så at ankomme igen følelsesmæssigt fortumlet, på samme tid som vores 35 gæster, uden at ane hvordan festen så ud. Troels og pigerne fra Nordic Planners var så sød at hjælpe til med ALT, og jeg var total tryg ved den uforudsete situation og ved at forlade dem allesammen. Jeg ved simpelthen ikke hvad Troels havde gjort uden dem, og selvom jeg ikke selv var der, blev det nøjagtig som jeg havde håbet på det ville være. Tak, tak, tak for jeres hjælp og indsats piger!

Fordi vi har været tidspresset var det en stor hjælp at have nogen på sidelinien der ringede til en pokkers masse udlejningssteder, og som var vant til det og kunne fornemme hvad vi ønskede. De kom hjem til os hvor jeg holdt et kort møde med dem, og viste festområderne frem, også tog vi den  derfra.

Jeg har ofte sagt til Troels at der ikke er noget mere værdifuldt end mennesker der kan tænke og handle selv, for det er absolut ikke altid tilfældet. Folk der ikke skal sættes i gang, men selv opfanger opgaver og løser dem selvstændigt. Det behøver ikke at være store opgaver, det er ofte de små ting og detaljerne der betyder mest. Som når jeg suser afsted, og de overhører mig sige til Troels at jeg gerne vil have liljer rundt omkring inde i huset, at der ikke er købt kager og andre småting, og de så selv drøner ud og finder det for ham og hjælper med alle opgaver. Det er fandme bare i orden, og Troels sagde dagen efter, at nu vidste han lige nøjagtig hvad jeg mente."

Elif & James
28.09.2019 


"Maria and Louise the Nordic Planners helped us out in the build to and during our wedding day. They offered great creative advice with a variety of ideas to make the occasion special and beautiful. They took the strain of researching and away by doing it for us and coming up with a variety of options for us to choose from. They then did all the booking so we didn't have to worry about it. They were professional and efficient when dealing with all stakeholders such as the venue planning team.  We would highly recommend them for wedding and event planning services."

Har du også lyst til at anmelde vores service? 


...Så ville vi blive meget glade!


unsplash